Nakúpte za 60 € a dopravu máte zadarmo

MENU
8 - 16

Košík je prázdny

Zdieľajte

Predstavujeme bohaté novinky Hansgrohe 2021

Predstavujeme bohaté novinky Hansgrohe 2021

12.10.2021

Predstavujeme bohaté novinky Hansgrohe 2021

12.10.2021

Každé dva roky sa organizuje svetovo najvýznamnejší kúpeľňový veľtrh vo Frankfurte, o ktorom, pokiaľ nie ste z brandže, pravdepodobne vôbec netušíte. Túto jar sa z dôvodu nepriaznivej pandemickej situácie neuskutočnil. Napriek očakávanému zrušeniu však výrobcovia nezaháľali a pripravili veľa zaujímavých noviniek, ktoré by za normálnych okolností prezentovali práve na frankfurtskom veľtrhu.

Spoločnosť Hansgrohe by určite patrila k najnavštevovanejším vystavovateľom, pretože si noviniek pripravila skutočne požehnane. A nielen to, mnohé z nich sú naozaj zaujímavé a obohacujúce. V mini seriáli dvoch článkov si ich preto predstavíme.

Nový pocit zo sprchovania s Pulsify

Novou sériou v už i tak bohatom segmente spŕch Hansgrohe je Pulsify. Tá prináša technológiu PowderRain, teda vody rozbitej takmer na prach, do cenovo veľmi dostupného segmentu. Ručná sprcha Pulsify Select bude štartovať pod cenou 25 EUR s DPH. Dizajnovo nenadchne ani neurazí, je z nej cítiť, že ide o lacnejšieho brata 70-eurovej sprchy, no za 25 EUR prináša nový rozmer a pocit zo sprchovania, ktorý nadchne takmer každého.

Pulsify však nie je len o jednej ručnej sprche. Ide o kompletný sprchový program, pozostávajúci z ručných spŕch rôzneho šetriaceho nastavenia, sprchové súpravy s držiakmi či s tyčou, 3 typy hlavových spŕch, 2 kompletné systémy s termostatickou batériou, sprchovú a vaňovú termostatickú batériu. A to všetko okrem chrómu aj v obľúbenej čiernej a bielej farbe a na pomery Hansgrohe za naozaj ľudové ceny. Aktualizácia - výrobca stále nestihol nábeh na výrobu ani ku koncu roka 2021, mnohé prvky majú očakávané dodanie až v apríli 2022. Radi Vám však preveríme aktuálnu dostupnosť jednotlivých položiek na požiadanie.

Batérie Vivenis v organickom dizajne

Osobne nás veľmi zaujala nová batériová séria Hansgrohe Vivenis. Z nášho pohľadu krásny organický dizajn sa samozrejme nemusí páčiť každému. Objektívne ide o spojenie talianského dizajnu a nemeckej kvality. Kompletná séria vodovodných batérií zahŕňa 3 + 1 výšky pákových umývadlových batérií, podomietkovú umývadlovú, bidetovú, termostatické vaňové a sprchové modely, no aj batérie na okraj vane, stojacú vaňovú batériu, či vaňové a sprchové podomietkové pákové modely.



Vedeli by ste si predstaviť Pulsify a Vivenis vo vašej kúpeľni? Tak to si určite nenechajte ujsť aj druhý článok, kde predstavíme ďalšie tri novinky z dielne Hansgrohe. Zatiaľ prezradíme iba to, že pôjde o neštandardné batérie, doplnky a zaujímavo riešené sprchové žľaby.


Prečítajte si aj iné články z nášho blogu

4 kroky, ako správne vybrať sprchový kút – Sprchové žľaby

V minulom diele tohto seriálu sme si predstavili možnosti pri výbere sprchovej vaničky, dnes sa bližšie pozrieme na sprchové žľaby, ich typy, výhody…

Čítať ďalej

​4 kroky, ako správne vybrať sprchový kút – Sprchové vaničky

Rozhodujete sa či zvoliť vaňu, alebo sprchový kút? Pokiaľ padne voľba práve na kút, vynorí sa vám niekoľko ďalších otázok, ktorým sa budeme venovať v…

Čítať ďalej

4 kroky, ako správne vybrať sprchový kút – Aký má mať tvar?

Pokiaľ ste si už vybrali medzi sprchovými vaničkami a žľabmi, pokračujeme vo výbere tvaru. Aký kút teda vybrať? Štvorcový, obdĺžnikový, štvrťkruhový…

Čítať ďalej

4 kroky, ako správne vybrať sprchový kút – Čo brať ešte do úvahy

​V poslednom diele seriálu sa pozrieme na možnosti otváracieho mechanizmu, povrchové úpravy a venovať sa budeme aj otázke, koľko stien je potrebné…

Čítať ďalej
Hore